بهترین داروی غضروف ساز زانو

0

در این مطلب قصد داریم در طبیب آنلاین بهترین داروی غضروف ساز زانو و مواد خوراکی جهت ترمیم این بیماری را معرفی کنیم با ما همراه شوید .

وقتی پا به سن می گذاریم بعضی از عضوهای بدن به تدریج شروع به ضعیف شدن می کنند ،در این شرایط نه تنها دردو شکستگی رخ می دهد بلکه بازسازی آن هم خیلی زمان می برد به همین علت مشکلات در همه ی عضو های بدن پخش می شود که یکی از مشکلات رایج درد در مفاصل و ماهیچه هاست .

دارویی تا کنون یافت نشده که بتواند غضروف آسیب دیده را ترمیم کند و یا غضروف جدید بسازد و یا بتواند مانع از خراب شدن غضروف شود.

این روزها درباره آسیب‌های غضروفی و داروهایی که در داروخانه‌ها به اسم غضروف ساز وجود دارد و بی‌نسخه هم می‌توان آنها را تهیه کرد، زیاد می‌شنویم.

خیلی‌ها با کوچک‌ترین حس درد در پاهایشان سراغ این داروها می‌روند و معتقدند با مصرف آنها وضعیت استخوان‌ها و مفصل‌هایشان بهتر می‌شود.

بسیاری از افراد اطلاعاتی از آناتومی مفصل دارند و می دانند غضروف قسمتی از مفصل بوده که در حرکت نرم و روان آن موثر است. این کاملا درست است.

می دانند که علت بسیاری از دردهای مفصلی، ساییدگی مفصل بوده و پدیده غالب در ساییدگی مفصل آسیب دیدن و از بین رفتن غضروف است. این کاملا درست است.

پس منطقی به نظر می رسد که اگر دارویی بتواند غضروف آسیب دیده مفصل را ترمیم کند، می تواند تا حد زیادی درد آن را از بین ببرد. این هم درست است.

بسیاری از شرکت های دارویی در بروشورهایی که به بیماران و حتی پزشکان می دهند ذکر می کنند دارویی که می فروشند حاوی گلوکزامین است و گلوکزامین ماده ای است که در تولید و ترمیم غضروف مفصلی نقش دارد. این هم درست است.

از همه این ها نتیجه میشود که گلوکزامین یک داروی غضروف ساز است. ولی این غلط است.

داروهایی که امروزه به نام غضروف ساز در بازار دارویی وجود دارند، همگی ماده موثره ای به نام گلوکزامین دارند. بعضی از آنها حاوی کندروایتین سولفات هم هستند.

 

بهترین قرص غضروف ساز

قرص تریپل فلکس (Triple Flex) یکی از انواع قرص غضروف ساز می‌باشد که حاوی ۳ ترکیب مورد نیاز برای ساختمان مفصل و غضروف است. این ۳ ترکیب عبارتند از: گلوکزامین، کندروئیتین و متیل سولوفونیل متان (MSM).

گلوکزامین که توانایی کاهش درد آرتروز را دارد. کندروئیتین که جهت ساخت کلاژن که ترکیبی ضروری برای استحکام بافت مفصلی است و متیل سولوفونیل متان که منبع مهم تامین گوگرد در مفاصل بوده و علاوه بر کاهش درد، دارای اثرات ضد التهابی بر مفاصل است.

 

مقدار و نحوه مصرف قرص غضروف ساز

میزان دقیق مصرف این دارو باید توسط پزشک متخصص تعیین گردد. به طور معمولقرص تریپل فلکس به صورت ۳ بار در روز مصرف می‌شود و تاثیر گرفتن از آن حداقل به ۴ الی ۶ هفته زمان نیاز دارد.

نکاتی که در رابطه با مصرف قرص تریپل فلکس باید بدانید
چنانچه مبتلا به دیابت هستید این دارو را بااحتیاط مصرف کنید.
مصرف این مکمل در زنان باردار و شیرده و یا کسانی که به غذاهای دریایی حساسیت دارند باید با نظر پزشک صورت گیرد.
دارو را در جای خنک و دور از دسترس کودکان نگهداری کنید.

 

بهترین نسخه خانگی و طبیعی برای تقویت غضروف زانو

یک نوشیدنی طبیعی با ترکیبات مفید برای عضروف ها ؛ این نوشیدنی مفاصل رباطها غضروف را بهبود می بخشد . درد ماهیچه ها و مفاصل در همه سنین بر اثر فاکتورهای مختلف مثل ورزش یا فعالیت های فیزیکی رخ می دهد اگرچه در مورد ساییدگی و ضعف اندام صحبت کردیم اما هرچه سن بالاتر رود شدت آن بیشتر است. این نوع درد یکی از مشکل سازترین دردهاست خصوصاً درد در ناحیه زانو.
وقتی صحبت از درمان این درد ها می شود درمان ها معمولا موقتی است و چندی بعد دوباره بر می گردد که خیلی ملال آور است بنابراین نسخه های خانگی به شما معرفی میکنیم.

تقویت غضروف زانو با دارچین و عسل

مواداولیه:

یک قاشق چ عسل ارگانیک
یک قاشق چ پودر دارچین
یک فنجان جو
یک فنجان آب پرتقال طبیعی
دو فنجان آناناس خرد شده
۸انس بادام شیرین
۸انس آب
طرز تهیه نسخه خانگی تقویت غضروف زانو
ابتدا ۱۰ دقیقه جو را بپزید سپس بگذارید تاخنک شود.
بعد بقیه مواد اولیه را به آن اضافه کنید.
همه این مواد را داخل مخلوط کن ریخته تا یکدست شود و هروقت آماده شده بنوشید.
روزانه دو لیوان از این نوشیدنی را یکی با ناشتا و دیگری را عصر بخورید.
این درمان را ۱۵ روز ادامه دهید مفاصل بهتر خواهد شد.

مطلب هدیه طبیب فارسی: مودم tp link 8961

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.