عوارض ترمیم پرده بکارت

0

ترمیم پرده بکارت نوعی عمل جراحی است که به منظور بازسازی پرده بکارت انجام می‌شود در ادامه برای عوارض ترمیم پرده بکارت با طبیب فارسی همراه شوید .

پرده بکارت از موضوعات سوال برانگیزی است که همچنان، نظر بسیاری از افراد را به خود جلب می‌کند. برای آشنایی با انواع پرده بکارت، ابتدا باید با ساختار و تعریف کلی آن آشنایی یابید. پیش از هر چیز، لازم است بدانید، در ابتدایی‌ترین مراحل رشد و نمو جنین دختر، قسمت ورودی واژن به طور کلی مسدود بوده و با بافت ظریفی پوشیده شده است. این بافت، بعدها به پرده بکارت تبدیل می‌شود.

 

پرده بکارت چیست؟

پرده بکارت (Hymen) نوعی بافت یا غشاء است که بخشی از دهانه واژن یا کل آن را پوشش می‌دهد. شکل ظاهری و ویژگی‌های کلی هر یک از اندام‌های بدن، از فردی به فرد دیگر متفاوت است. دستگاه تناسلی زنان و پرده مهبل هم از این قاعده مستثنا نیست.

انواع پرده بکارت 

پرده حلقوی:

پرده حلقوی همان طور که از نام آن پیدا است، اطراف دهانه مهبل را به صورت حلقه‌ای پوشش می‌دهد. پرده حلقوی، ممکن است قابل اتساع یا غیر قابل اتساع باشد. لازم است بدانید، پرده حلقوی و قابل اتساع از طریق برقراری رابطه جنسی پاره نشده و خونریزی نخواهد داشت. لبه‌های پرده حلقوی، ممکن است گرد یا دندانه‌دار باشد.

 

پرده ارتجاعی:

پرده ارتجاعی یک غشاء انعطاف پذیر است که از طریق آمیزش جنسی پاره نمی‌شود. در مواردی، ممکن است آسیبی جزئی در پرده حلقوی ایجاد شود.

 

پرده دو سوراخی:

پرده دو سوراخی توسط یک تیغه گوشتی که در ورودی واژن قرار دارد به دو بخش تقسیم می‌شود. به همین دلیل، اصطلاحا آن را پرده دو سوراخی می‌نامند.

 

پرده غربالی:

پرده غربالی به طور ممتد در عرض واژن قرار گرفته و سطح آن با سوراخ‌های ریز و غربال مانندی پوشیده شده است.

 

پرده مسدود:

پرده مسدود، یک بافت گوشتی فاقد هر گونه سوراخی است که دهانه مهبل را به طور کامل مسدود می‌کند.

 

خونریزی پرده بکارت به چه دلیل روی می‌دهد؟

خونریزی پرده بکارت، اغلب در نخستین آمیزش جنسی مشاهده می‌شود. برخلاف آن چه عموم مردم تصور می‌کنند، پرده بکارت، غشاء سختی نیست. بنابراین، به هیچ عنوان، لازم نیست، نخستین رابطه جنسی با زور و فشار بیش از حد همراه باشد.

در واقع، تحریک کامل، آمادگی برای آمیزش و پایین بودن سطح استرس زن، می‌تواند عدم خونریزی پرده بکارت را به همراه داشته باشد. اضطراب و نگرانی بیش از اندازه در اولین رابطه جنسی، موجب می‌شود، مهبل زن به اندازه کافی مرطوب نشود.

این امر، اگر با فشار و اعمال زور از طرف مرد توأم باشد منجر به ایجاد پارگی و خونریزی خواهد شد. بنابراین، عدم خونریزی پرده بکارت به معنای مرطوب بودن دهانه واژن و نرمی و ملاطفت مرد در هنگام دخول است.

 

نکته

پرده بکارت از مقدار اندکی رشته‌های عصبی برخوردار است. به همین دلیل، پارگی آن با درد زیادی همراه نخواهد بود.
توجه داشته باشید، برای حفاظت از سلامت جسمی و روحی بانوان، لازم است رابطه جنسی در نهایت آرامش انجام گیرد. به همین منظور، بهتر است در هنگام خستگی و اضطراب از آمیزش خودداری کنید. این امر، به ویژه درباره نخستین رابطه جنسی مصداق دارد.

 

اهمیت پرده بکارت

اهمیت پرده بکارت، در میان برخی جوامع و اقوام بسیار پررنگ است. در این قبیل جوامع، خونریزی پرده بکارت در شب زفاف، نشانه باکرگی دختر و نداشتن رابطه جنسی پیش از ازدواج است. با این حال، لازم است بدانید، مواردی نظیر استفاده از تامپون و خود ارضایی با اجسام خارجی هم ممکن است موجب پارگی پرده بکارت شود.

 

فعالیت هایی که منجر به آسیب به پرده بکارت می شود

پارگی پرده بکارت برای بسیاری از خانواده‌ها و جوامع موضوع بسیار حساس و شبهه برانگیز است. بسیاری از افراد، با ساختار پرده مهبل آشنایی چندانی ندارند. همین امر، ممکن است، سوء تفاهم‌های فراوانی را ایجاد کند. مراجعه به متخصص زنان و زایمان و انجام معاینات و مشاوره‌های لازم، به شما کمک خواهد کرد با انواع پرده بکارت و دلایل پارگی آن آشنا شوید. در عین حال، با استفاده از اپلیکیشن پذیرش ۲۴ می‌توانید به صورت آنلاین و شبانه‌روزی با مجرب‌ترین پزشکان در حوزه زنان و زایمان ایران در تماس باشید.

 

دلایل پارگی پرده بکارت

موارد زیر، شایع‌ترین دلایل پارگی پرده بکارت به حساب می‌آیند:

آمیزش جنسی
خودارضایی از طریق دخول اجسام خارجی
استفاده از تامپون
وارد شدن ضربه‌های شدید به واژن
سقوط از ارتفاع و پاره شدن پرده بکارت
بسیاری از افراد، پارگی پرده بکارت را با وقایعی نظیر سقوط از ارتفاع در ارتباط می‌دانند. لازم است بدانید، این طرز تفکر اشتباه است. با این حال، ممکن است پس از اتفاقاتی مانند سقوط از بلندی یا بعد از فعالیت‌‌هایی از قبیل، کوهنوردی یا حمل اجسام سنگین، شاهد خونریزی دستگاه تناسلی باشید.

جای نگرانی نیست! خونریزی یا لکه‌بینی، حاصل وارد آمدن فشار بر رحم است. ناگفته پیدا است که باید با دقت هر چه تمام‌تر از سلامت اندام‌های خود مراقبت کرده و به هیچ عنوان، بدن خود را تحت فشار قرار ندهید. با این حال، این امر، با پاره شدن پرده بکارت در ارتباط نیست. به خاطر داشته باشید، پارگی پرده تنها در صورت دخول ناشی از آمیزش یا وارد کردن اجسام خارجی به واژن اتفاق می‌افتد.

 

فعالیت‌های ورزشی و پاره شدن پرده بکارت

برخلاف تصور عمومی، انجام ورزش‌هایی نظیر دوچرخه‌سواری، سوارکاری، رقص و بسیاری از فعالیت‌های مشابه به پرده بکارت آسیبی وارد نمی‌کند. در واقع، فقط ضربات سنگین به ناحیه مهبل و وارد شدن اجسام خارجی در واژن مشکل‌ساز خواهد بود.

 

خودارضایی و پاره شدن پرده بکارت

خودارضایی و پاره شدن پرده بکارت، می‌توانند تأثیر مستقیمی بر یکدیگر داشته باشند. در اغلب موارد، خودارضایی با وارد کردن برخی اجسام خارجی به داخل واژن همراه است. با توجه به محل قرارگیری پرده بکارت، انجام این کار می‌تواند با پارگی همراه باشد. به علاوه، ضربه نیز می‌تواند منجر به پارگی پرده شود. با این حال، اگر خودارضایی به روشی غیر از موارد یاد شده انجام شود با پارگی و خونریزی توأم نخواهد بود.

 

علائم پاره شدن پرده بکارت

علائم پاره شدن پرده بکارت از فردی به فرد دیگر متفاوت است. همان طور که پیش‌تر هم گفته شد، شدت علائم به ساختار، ضخامت و نوع پرده بستگی دارد. در مواردی، ممکن است آسیب دیدن این بخش از اندام تناسلی زنانه با خونریزی و احساس درد خفیف همراه باشد. با این حال، هیچ یک از این نشانه‌ها مبنای مناسبی برای تشخیص پارگی به حساب نمی‌آیند. در صورت بروز حادثه و برای اطمینان از سلامت پرده بکارت، لازم است به پزشک زنان و زایمان مراجعه کنید.

 

پارگی پرده بکارت با چه مقدار خونریزی همراه است؟

پارگی پرده بکارت در همه افراد با خونریزی و درد همراه نیست. در واقع، این امر به نوع و ضخامت پرده بستگی دارد. به عنوان مثال، در کسانی که دارای پرده حلقوی یا ارتجاعی هستند، پارگی معنایی نخواهد داشت. این موضوع، درباره سایر افراد اندکی متفاوت است. برخی اشخاص، تنها به مدت یک یا دو دقیقه، چند قطره خون را مشاهده خواهند کرد. این در حالی است که خونریزی ناشی از پاره شدن پرده بکارت در سایر افراد، ممکن است متوالی باشد. این امر، ناشی از ایجاد آسیب در نواحی اطراف مهبل است. از عوامل تأثیرگذار در شدت خونریزی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

ضخامت پرده بکارت
نوع پرده بکارت
شدت دخول
عدم آمادگی زن برای برقراری رابطه جنسی
خشکی واژن

 

اصلی‌ترین بایدها و نبایدهای پرده بکارت می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

از وارد کردن اجسام خارجی از جمله، تامپون به واژن خودداری کنید.
از برقراری رابطه جنسی همراه با زور و فشار خودداری کنید.
در هنگام انجام فعالیت‌های ورزشی مراقب باشید.
از وارد آمدن ضربات سنگین بر مهبل جلوگیری کنید.
از حمل و بلند کردن اجسام سنگین خودداری کنید.
برای اجتناب از آسیب احتمالی به پرده بکارت و دیواره‌های واژن، در هنگام اولین آمیزش، باید به اندازه کافی تحریک شده و آماده باشید.
در هنگام برقراری رابطه جنسی، می‌توانید از ژل‌ها و لوسیون‌های مخصوص استفاده کنید.
دفعات نخست برقراری رابطه جنسی، ممکن است با درد توأم باشد. برای کاهش آن، می‌توانید از داروی بی‌حسی موضعی استفاده کنید.
پس از نخستین آمیزش، بهتر است به متخصص زنان و زایمان مراجعه کرده و از راهنمایی‌های وی بهره‌مند شوید.
پارگی پرده بکارت در افراد مختلف با علائم متنوعی همراه است. نوع و ضخامت پرده از اصلی‌ترین عومل موثر بر شدت خونریزی و درد ناشی از پاره شدن آن به حساب می‌آیند. معاینه توسط متخصص زنان و زایمان، بهترین روش کسب اطلاع در این مورد است. در صورت تمایل، می‌توانید قبل از معاینه حضوری از پزشکان زنان و زایمان پذیرش۲۴ مشاوره آنلاین بگیرید و با ایشان مشورت کنید.

پارگی پرده بکارت در برخی فرهنگ‌ها و جوامع سنتی از حساسیت زیادی برخوردار است.
پرده بکارت، غشاء ظریفی است که در دهانه مهبل دوشیزگان قرار دارد و از بروز عفونت جلوگیری می‌کند.
انجام برخی اقدامات و فعالیت‌ها، آن را دچار پارگی و آسیب می‌کنند. در این صورت، فرد می‌تواند با مراجعه به متخصص زنان و زایمان، جراحی ترمیم پرده بکارت را انجام دهد.
بدیهی است که پیش از هر کاری، بهتر است با پزشک مشورت کرده و از میزان آسیب وارده و راه‌کارهای احتمالی آن آگاهی یابید. سایت یا اپلیکیشن پذیرش ۲۴ به شما کمک می‌کند، به صورت شبانه‌روزی و آنلاین با بهترین و باتجربه‌ترین پزشکان و متخصصان حوزه زنان وزایمان، در تماس بوده و سوالات خود را مطرح کنید.با کلیک کردن روی متن مشاوره آنلاین زنان و زایمان مستقیم به صفحه انتخاب پزشک منتقل شوید.

ترمیم پرده بکارت به روش جراحی
ترمیم پرده بکارت (Hymenoplasty)، اغلب با روش جراحی انجام می‌گیرد. در این روش، پزشک متخصص زنان و زایمان، بافت‌های به جا مانده از غشاء محافظ دهانه واژن را به یکدیگر متصل کرده و اصطلاحا، آن‌ها را به هم می‌دوزد. این روش جراحی، بسته به خواست فرد مراجعه کننده، ممکن است با بیهوشی کامل یا بی‌حسی موضعی همراه باشد. لازم است بدانید، در این روش جراحی از بخیه‌های قابل جذب استفاده می‌شود. انجام جراحی ترمیم پرده بکارت، به طور معمول، یک تا دو ساعت طول می‌کشد. این عمل، دوره نقاهت خاصی ندارد. یعنی، یک تا دو روز پس از جراحی، فرد می‌تواند فعالیت‌های عادی و روزانه خویش را از سربگیرد.

 

عوارض بعد از ترمیم بکارت

از شایع‌ترین عوارض بعد از ترمیم بکارت، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

سرگیجه
احساس تهوع و استفراغ
احساس درد
خونریزی غیرمعمول
ترشحات غیرمعمول
التهاب
عفونت

زمان مناسب برای ترمیم بکارت

زمان مناسب برای ترمیم بکارت، از محدودیت چندانی برخوردار نیست. یعنی، مدت‌ها پس از بروز پارگی پرده بکارت هم می‌توان برای ترمیم آن اقدام کرد. با این حال، طبیعتا، هر چقدر زودتر انجام بگیرد ممکن است با عوارض جانبی کم‌تری توأم بوده و نتیجه بهتری را به دنبال داشته باشد.

 

ترمیم بکارت قابل تشخیص است؟

در مواردی، ترمیم بکارت قابل تشخیص است. باقی ماندن اثرات جراحی، به ویژگی‌های فیزیکی فرد و مهارت جراح و متخصص زنان و زایمان بستگی دارد. با این حال، اغلب پزشکان با انجام معاینه می‌توانند ترمیم بکارت را تشخیص دهند.

 

ترمیم بکارت پزشکی قانونی

معاینه ترمیم بکارت پزشک قانونی و دریافت گواهی سلامت در میان بسیاری از خانواده‌های سنتی رایج است. برای انجام این کار، لازم است فرد به محل پزشکی قانونی مراجعه کرده و تحت معاینه قرار بگیرد. بنا به اصل رازداری، گواهی مورد نظر، فقط به فرد مراجعه کننده تحویل داده می‌شود.

آزمایش بکارت

بر خلاف باور عمومی، آزمایش بکارت به معنای آزمایش سلامت پرده نبوده و تنها به منظور دریافت گواهی انجام نمی‌شود. مراجعه به متخصص زنان و زایمان و انجام آزمایش مذکور به آگاهی از میزان ضخامت پرده و آشنایی با نوع پرده مهبل کمک می‌کند. به این ترتیب، فرد می‌تواند برای به حداقل رساندن مشکلات احتمالی، آمادگی داشته باشد.

مطلب هدیه از طبیب فارسی رینگ لایت ۱۰ اینچ

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.