غذای خوشمزه با سیب زمینی که راحت و سریع آماده میشود

0

همه غذاها خوشمزه اند در این مطلب از طبیب فارسی برای شما چند غذایی که بر پایه سیب زمینی هستند و راحت و سریع آماده میشود آماده کرده ایم .

سیب زمینی از مواد غذایی پرکاربرد در آشپزی است. سیب زمینی را می‌توان در بین هزاران دستور آشپزی مختلف یافت. این خوردنی خوشمزه از منابع مناسب کربوهیدرات به شمار می‌آید.

 

پوره سیب‌ زمینی با خامه ترش و پیاز

پوره سیب زمینی را می‌توان به روش‌های مختلفی درست کرد. درست‌کردن پوره سیب زمینی همراه با خامه ترش و پیاز روشی منحصربه‌فرد و جذاب برای تهیه پوره سیب زمینی است.
مواد موردنیاز برای تهیه پوره سیب زمینی با خامه ترش و پیاز
۹۰۰ گرم سیب زمینی ؛
۲ قاشق غذاخوری کره؛
۱ عدد پیاز خردشده؛
۱ فنجان‌ خامه ترش؛
نصف فنجان شیر؛
۱ قاشق غذاخوری تره خردشده؛
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم.

غذای خوشمزه با سیب زمینی که راحت و سریع آماده میشود

طرز تهیه پوره سیب زمینی با خامه ترش و پیاز
ابتدا سیب زمینی های پوست‌کنده را در یک قابلمه بزرگ محتوی آب و نمک بپزید. سیب زمینی ها را تا جایی بپزید که نرم شوند. سپس آب را از قابلمه خارج کنید و اجازه دهید فقط سیب زمینی ها داخل آن بمانند؛
هم‌زمان با پخت سیب زمینی ها پیاز خردشده را در یک تابه روی شعلۀ متوسطِ روبه‌پایین با کره تفت بدهید. نمک را به پیاز اضافه کنید و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه آن را تفت بدهید تا نرم شود؛
سیب زمینی را با هر وسیله‌ای که می‌خواهید له کنید. خامه ترش و شیر را به آن افزوده و هم بزنید. سپس پیاز کاراملی، تره، پودر پیاز، نمک و فلفل‌سیاه را به پوره سیب زمینی اضافه کنید؛
در نهایت، روی پوره‌تان تره خردشده اضافه کنید و آن را سرو کنید.

 

سیب زمینی پخته‌شده در مایکروویو

این دستورالعمل برای کسانی که وقت کمی دارند بسیار مناسب است.

مواد موردنیاز برای تهیه سیب زمینی پخته‌شده در مایکروویو
سیب زمینی به تعداد دلخواه؛
نمک و فلفل‌سیاه به مقدار لازم؛
مقداری کره.

غذای خوشمزه با سیب زمینی که راحت و سریع آماده میشود
طرز تهیه سیب زمینی پخته‌شده در مایکروویو
ابتدا سیب زمینی ها را به‌خوبی شسته و خشک کنید. سپس با چنگال آنها را ۳ یا ۴ بار سوراخ کنید؛
سیب زمینی ها را در یک ظرف مناسب مایکروویو بگذارید و تا زمان نرم‌شدن به پختن‌شان ادامه بدهید. پس از نرم‌شدن کامل سیب زمینی ها، آنها را کنار بگذارید تا کمی خنک شوند؛
وسط سیب زمینی را با چاقو شکاف بدهید. مراقب بخار سیب زمینی باشید تا دستتان را نسوزاند. روی سیب زمینی نمک، فلفل‌سیاه و کره آب‌شده بریزید و غذایتان را سرو کنید.

 

سیب زمینی له‌شده با سیر و پنیر

در این دستورالعمل باید از سیب زمینی ریز استفاده کرد. یکی از مزایای این غذا این است که در آن نیازی به جداکردن پوست سیب زمینی نیست.

مواد موردنیاز برای تهیه سیب زمینی له‌شده با سیر و پنیر
۴۵۰ گرم سیب زمینی ریز؛
نمک و فلفل‌سیاه به مقدار لازم؛
۴ قاشق غذاخوری کره آب‌شده؛
۲ حبه سیر خردشده؛
۱ قاشق چای‌خوری برگ آویشن تازه یا خشک‌شده؛
نصف فنجان پنیر پارمزان.

غذای خوشمزه با سیب زمینی که راحت و سریع آماده میشود
طرز تهیه سیب زمینی له‌شده با سیر و پنیر
ابتدا فر را به دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت (۲۱۸ درجه سانتی‌گراد) برسانید؛
سیب زمینی ها را در یـک قابلمه روی شعله اجاق‌گاز بگذارید و روی آنها آب و نمک بریـزید. اجازه دهید سیب زمینی ها بپزند. برای کنترل پختن سیب زمینی ، چنگالی را در داخلشان فرو کنید. اگر چنگال به‌راحتی در سیب زمینی فرو رفت، سیب زمینی پخته است. آب سیب زمینی را از آن جدا کنید.
در سینی فر، روی سیب زمینی هایی که قبلا در قابلمه پخته‌اند، کره آب‌شده و سیر و آویشن بریزید. سپس به‌کمک ته لیوان یا یک شیشه مربا، سیب زمینی ها را فشار دهید تا صاف شوند.
روی سیب زمینی ها نمک و فلفل‌سیاه و در پایان پنیر پارمزان بریزید.
تا زمانی‌ که کف سیب زمینی ها ترد و پنیر طلایی بشود، آنها را در فر بپزید (حدود ۲۵ دقیقه).
خوراک سیب‌ زمینی تان آماده است.

 

سالاد سیب زمینی آلمانی

این سالاد‌ خوشمزه باید گرم سرو شود. برای تهیه این سالاد می‌توانید از بیکن‌های موجود در بازار استفاده بکنید. اگر بیکن‌تان چربی کافی دارد، برای تفت‌دادن آن نیازی به روغن نیست. در غیر این صورت، برای تفت‌دادن بیکن از مقداری روغن استفاده کنید.

مواد موردنیاز برای تهیه سالاد سیب زمینی آلمانی
۹۰۰ گرم سیب زمینی ؛
۶ برش بیکن؛
۱ عدد پیاز قرمز خردشده؛
یک‌چهارم فنجان سرکه سیب؛
۲ قاشق غذاخوری آب؛
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون فرابکر؛
۱ قاشق غذاخوری سس خردل تند؛
نصف قاشق چای‌خوری شکر؛
نمک و فلفل‌سیاه به مقدار لازم؛
۸ عدد پیازچه خردشده.

غذای خوشمزه با سیب زمینی که راحت و سریع آماده میشود
طرز تهیه سالاد سیب زمینی آلمانی
در یک قابلمه بزرگ، سیب‌ زمینی ها را با مقدار کافی آب و نمک بپزید. پس از پختن سیب زمینی ، آب قابلمه را خالی کنید و سیب زمینی ها را از وسط نصف کنید. سپس آنها را به یک کاسه بزرگ منتقل کنید؛
در یک تابه بزرگ، روی شعلۀ متوسط بیکن‌ها را سرخ کنید تا برشته شوند. در حدود ۲ قاشق غذاخوری چربی آب‌شدۀ بیکن (یا روغن) را در تابه نگه دارید و بیکن‌ها را خارج کنید؛
پیازهای قرمز خردشده را به همان تابه اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند (حدود ۳ دقیقه). سرکه سیب، آب، روغن‌زیتون فرابکر، سس خردل و شکر را اضافه کنید. این ترکیب را به حالت نیم‌جوش برسانید و سپس شعله را خاموش کنید. به آن نمک و فلفل سیاه اضافه کنید؛
پیازچه‌ها را به آن اضافه کنید و این ترکیب را روی سیب زمینی بریزید (این سالاد باید گرم سرو شود).

 

سیب زمینی پخته‌شده با رزماری

شاید یافتن رزماری برایتان کمی سخت باشد؛ اما اگر به این سبزی دسترسی دارید، این غذای ساده و خوشمزه را از دست ندهید.

مواد موردنیاز برای تهیه سیب زمینی پخته‌شده با رزماری
۹۰۰ گرم سیب زمینی ریز نصف یا ۴ تکه‌شده؛
۲ قاشق غذاخوری روغن‌زیتون فرابکر؛
۴ حبه سیر خردشده؛
۲ قاشق غذاخوری رزماری خردشده؛
نمک و فلفل‌سیاه به مقدار لازم؛
چند شاخه رزماری برای تزیین.

غذای خوشمزه با سیب زمینی که راحت و سریع آماده میشود
طرز تهیه سیب زمینی پخته‌شده با رزماری
ابتدا فر را به دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۴ درجه سانتی‌گراد) برسانید. سیب زمینی ها را روی سینی بریزید. روی سیب زمینی روغن‌زیتون فرابکر، سیر، رزماری، نمک و فلفل‌سیاه بریزید؛
سیب زمینی ها را تا هنگام تردشدن بپزید. باید آنها را گاهی جابه‌جا کنید تا نسوزند. پختن سیب زمینی ها تقریبا ۶۰ تا ۷۵ دقیقه زمان می‌برد؛
در انتها، سیب زمینی ها را با شاخه‌های رزماری تزیین و سرو کنید.

 

چیپس سیب زمینی با سرکه و نمک

بسیاری از ما از طرف‌داران پروپاقرص چیپس سیب زمینی هستیم، ولی چرا آن را خودمان در خانه درست نکنیم؟

مواد موردنیاز برای تهیه چیپس سیب زمینی با سرکه و نمک
۴ عدد سیب زمینی ؛
نصف فنجان سرکه سیب؛
یک‌چهارم ‌فنجان نمک دریا؛
روغن سرخ‌کردنی به مقدار لازم.

غذای خوشمزه با سیب زمینی که راحت و سریع آماده میشود
طرز تهیه چیپس سیب زمینی با سرکه و نمک
با تیغه مخصوص برش ورقه‌ای که اکثر رنده‌ها دارند، سیب زمینی ها را به نازک‌ترین شکل برش دهید؛
سیب زمینی ها را به یک کاسه بزرگ منتقل کنید و رویشان سرکه بریزید؛
بگذارید سیب زمینی ها ۱ یا ۲ ساعت در سرکه باقی بمانند؛
سیب زمینی ها را از ظرف خارج و خشک کنید؛
در تابه‌ای روغن بریزید و روی شعلۀ متوسط آن را داغ کنید؛
برای امتحان‌کردن میزان داغی روغن، ابتدا یک تکه از سیب زمینی را در روغن بیندازید. اگر سیب زمینی جلز و ولز کرد، آماده است. در غیر این صورت، بگذارید روغن ۲ یا ۳ دقیقه دیگر باقی بماند تا به‌اندازه کافی داغ شود.
تعداد ۴ یا ۵ برش سیب زمینی را در تابه بیندازید و ۱ تا ۲ دقیقه سرخشان کنید. سیب زمینی ها را برگردانید تا به رنگ قهوه‌ای مایل به طلایی و حالت ترد برسند.
چیپس سیب زمینی را با دستمال خشک کنید تا روغن اضافی آن جذب دستمال شود. بلافاصله روی آن نمک بریزید و سرو کنید.

 

مافین پوره سیب زمینی، یک غذای خوشمزه با سیب زمینی

برای تهیه این غذا باید از قبل پوره سیب زمینی آماده داشته باشید. همچنین به قالب مافین نیز نیاز دارید.

مواد موردنیاز برای تهیه مافین پوره سیب زمینی
۲ فنجان پوره سیب زمینی ؛
۱ فنجان پنیر چدار؛
یک‌چهارم فنجان بیکن؛
یک‌چهارم فنجان تره خردشده؛
فلفل سیاه به مقدار لازم؛
یک‌چهارم فنجان پنیر پارمزان؛
۳ عدد تخم مرغ هم‌زده.

غذای خوشمزه با سیب زمینی که راحت و سریع آماده میشود
طرز تهیه مافین پوره سیب زمینی
ابتدا پوره سیب زمینی را با تخم‌مرغ، پنیر چدار، بیکن و تره مخلوط کنید؛
فلفل‌سیاه را به آن اضافه کنید؛
قالب مافین را با روغن چرب کنید و یک قاشق از محتویات‌ ظرف را در آن بریزید؛
روی هر یک از قالب‌ها پنیر پارمزان بریزید؛
این ترکیبات را ۳۰ تا ۳۵ دقیقه در فر با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۴ درجه سانتی‌گراد) بپزید تا به‌رنگ قهوه‌ای مایل به طلایی دربیایند؛
بگذارید مافین سیب زمینی ۵ دقیقه خنک شود و آن را به‌صورت گرم با خامه ترش سرو کنید.

 

پوره سیب زمینی با کره، سیر و پنیر پارمزان

می‌توان با روش‌های مختلفی پوره سیب زمینی تهیه کرد. پوره سیب زمینی با کره، سیر و پنیر پارمزان یکی از بهترین دستورالعمل‌ها برای تهیه پوره سیب زمینی است.

مواد موردنیاز برای تهیه پوره سیب زمینی با کره، سیر و پنیر پارمزان
۱٫۵ کیلوگرم سیب زمینی ؛
۱۸۵ گرم کره؛
۴ حبه سیر له‌شده؛
نصف فنجان پنیر پارمزان؛
نمک به مقدار لازم؛
جعفری ساطوری‌شده؛
۱ فنجان شیر (در صورت نیاز).

غذای خوشمزه با سیب زمینی که راحت و سریع آماده میشود
طرز تهیه پوره سیب زمینی با کره، سیر و پنیر پارمزان
ابتدا سیب زمینی ها را پوست بکنید و در اندازه‌های بزرگ خرد کنید. سیب زمینی ها را در آب و نمک ۲۰ دقیقه بپزید. مراقب باشید سیب زمینی ها له نشوند؛
در یک تابه روی شعلۀ متوسط کره را آب کنید؛
وقتی کره شروع به کف‌کردن کرد، سیر له‌شده را اضافه کنید و شعله را کم کنید. تا زمان تغییر رنگ سیر به قهوه‌ای مایل به طلایی، به هم‌زدن ادامه دهید (تشکیل تکه‌های قهوه‌ای در کف تابه طبیعی است)؛
آب سیب زمینی ها را خارج کنید و آنها را در ظرفی بریزید؛
نصف کره را روی سیب زمینی ها بریزید و مابقی کره را همراه با تکه‌های سیرِ برشته جدا نگه دارید؛
به سیب زمینی ها پنیر پارمزان و شیر اضافه کنید و ترکیب را هم بزنید تا به حالت یکنواخت برسد. اگر می‌خواهید پوره سیب زمینی تان رقیق‌تر باشد، به آن شیر اضافه کنید؛
طعم پوره‌تان را امتحان کنید و در صورت تمایل، مقداری نمک به آن اضافه کنید؛
در نهایت، پوره را با مابقی کرۀ حرارت‌دیده، سیر، پنیر پارمزان و جعفری ساطوری‌شده سرو کنید.

ممکن است شما دوست داشته باشید
اشتراک
اطلاع از
guest
0 نظر
بازخورد های درون متن
مشاهده همه نظرات